JIJ BENT UNIEK!

Omdat iedere huid uniek is, werken wij niet met standaard behandelingen. Door middel van een FaceMapping huidanalyse wordt elke behandeling aangepast aan wat jouw huid op dat moment nodig heeft. Het resultaat is na de behandeling direct zichtbaar!

JE EERSTE AFSPRAAK?

Tijdens je 1e bezoek plannen we altijd 15 minuten extra tijd in voor een intakegesprek en het invullen van de Consultation Card. Hierdoor krijgen we een goed beeld van je wensen, verwachtingen en kunnen we de behandeling volledig aanpassen aan wat jouw huid op dat moment nodig heeft!


FACE MAPPING

FaceMapping is een professionele, nauwkeurige huidanalyse die de huidconditie in kaart brengt door iedere zone van het gezicht nauwkeurig te bekijken. Inclusief een persoonlijk Skin Fitness Plan met product-en behandeladvies.

SKIN TREATMENTS

30|45|60|75 min per kwartier € 14,-

PROSKIN 30 TREATMENT

Een gepersonaliseerde 30-minuten behandeling gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft.
Of je nu onzuiverheden wilt verminderen, huidveroudering of hyperpigmentatie wilt aanpakken: de behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie- en wensen. Indien gewenst wordt gebruik gemaakt van (hand)apparatuur.
Per behandeling € 35,-

PROSKIN 60 TREATMENT

Een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en Face Mapping huidanalyse. Tijdens de behandeling wordt gebruikt gemaakt van professional-only producten en indien gewenst wordt (hand)apparatuur ingezet.
Per behandeling € 70,-


NEW! PRO POWER PEEL 30

Ervaar de kracht van Dermalogica’s Pro Power Peel in slechts 30 minuten. Deze 30 minuten behandeling is de ideale opstap naar de meer uitgebreide en intensievere Pro Power Peel 60.
Per behandeling       van €55,- voor € 45,-

NEW! PRO POWER PEEL 60

De ultieme, gepersonaliseerde gezichtsbehandeling. Tijdens deze geavanceerde behandeling wordt onder andere gebruik gemaakt van Dermalogica’s meest intensieve peeling. Ook worden hoogactieve serums gebruikt en wordt indien gewenst hoogwaardige apparatuur ingezet. Ervaar maximaal resultaat en huidverbetering op het hoogste niveau!
Per behandeling       van €95,- voor € 85,-

CADEAUBON

Maak zelf een keuze uit de verschillende treatments, stel een selectie samen of geef een bedrag cadeau vanaf € 15,-.

EXTRA’S
Epileren wenkbrauwen € 14,-
Verven wimpers of wenkbrauwen € 14,-
Verven wimpers én wenkbrauwen € 19,-
Harsen bovenlip of kin € 14,-
Harsen bovenlip én kin € 16,-
Harsen gelaat € 19,-

I.C.M. SKIN TREATMENT

Epileren wenkbrauwen € 7,50
Verven wimpers of wenkbrauwen € 7,50
Verven wimpers én wenkbrauwen € 12,50
Harsen bovenlip of kin € 7,50
Harsen bovenlip én kin € 10,-
Harsen gelaat € 12,50

Prijswijzigingen voorbehouden